Villavagn

Denna fullt möblerade villavagn (Atlas Florida 35×10) med tre rum,
vardagsrum, kök och stor altan är till salu eller till uthyrning.

Det tar bara fem minuter att gå ner till sandstranden och havet där det, tro det eller ej, knappt finns några maneter. Vagnen ligger högst upp på campingen med en liten lövskog bakom sig, vilket ger ett fantastiskt vindskydd. Den stora altanen rymmer mycket plats för aktiviteter, men den börjar bli lite till åren och kan må bra av en slipning eller målning.

Vagnen har anslutning till kommunalt avlopp och det finns både dusch, toalett och varmvattenberedare.

Campingen är säsongsboende, från maj till slutet på september. Tanken är att det ska bli ett året runt-boende så småningom.

Tre sängar samt soffan i vardagsrummet är helt nya (inköpta på IKEA i maj). Ett av barnrummen kan mycket enkelt göras om till ett kontor för den som vill ha ett arbetsutrymme. Utöver detta ingår husgeråd för fyra personer, TV, DVD-spelare, microvågsugn, dammsugare, kyl, tvättmaskin, utebord och stolar. Två biutrymmen (förråd) finns, där det ena idag har en frys samt en tvättmaskin och i det andra står en grill, en stege och lite verktyg.

Coop ligger 10 minuter promenad bort, vilket gör att du kan ställa bilen och bara njuta av livet. Till Lysekil centrum tar det bara fem minuter med bil.

För mer information och/eller visning, ring 0734-25 55 04.

Välkommen att bo i idylliska Gullmarsbaden i Lysekil!

Karta

Galleri

Galleri (v2)